Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U19 ilk galibiyetini aldı

Coca Cola Gelişim Ligleri U-19 Elit Ligi temsilcisi Çaykur Rizespor U19, 10 haftalık galibiyet özlemine son verdi ve ligin son sırasındaki yerinden kurtuldu.

Çaykur Rizespor U19 ilk galibiyetini aldı
Çaykur Rizespor U19 ilk galibiyetini aldı admin

U-19 Elit Ligi 10. Hafta karşılaşmasında evinde Kayserispor U19 ekibini konuk eden Çaykur Rizespor U19, 10 kişi kaldığı maçta sahadan 2-1 galip ayrılarak sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Yeşil-Mavili U19 ekibine galibiyet getiren goller ilk yarıda kaydedildi. 18'inci dakikada Osman Şahin ile 1-0 öne geçen Genç Atmacalar, 30'uncu dakikada Yunus Emre Yılmaz'ın golü ile skoru 2-0'a taşıdı. Golden 9 dakika sonra Yunus Emre, rakibiyle girdiği tartışma sonucu hakem tarafından direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 70'inci dakikasında konuk Kayseri ekibi, Erdem Onur Beytaş'ın attığı golle skoru 2-1'e taşıdı ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Ligin ilk 8 haftasını puansız kapatan ve hanesine ilk puanı geçen hafta Akhisar Belediyespor deplasmanından elde ettiği golsüz beraberlikle hanesine yazdıran Çaykur Rizespor U19, sezonun ilk galibiyetini elde ederek hanesine 3 puanı yazdırdı. Ligin son sırasına demir atan Genç Atmacalar bu galibiyetle puanını 4'e yükselterek 17'nci sıraya yükseldiler.

Çaykur Rizespor U19 ekibi, 8 Kasım Pazar günü saat 13.00'de deplasmanda oynayacağı 11. Hafta karşılaşmasında Galatasaray U19 ekibi ile mücadele edecek.

Fotoğraflar: Necati Dili

çaykur çaykur rizespor galatasaray rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!