Advert
Advert
Advert

Rize'de 3 tribüne ceza geldi: Taraftar isyanda

Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Rize'de oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasında kale arkaları ve maraton tribüne bloke geldi.

Rize'de 3 tribüne ceza geldi: Taraftar isyanda
Rize'de 3 tribüne ceza geldi: Taraftar isyanda admin

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 29.10.2015 tarih ve 26 sayılı toplantısında aldığı karara göre, ligin 9. Haftasında Rize'de oynanan Ahkisar Belediyespor maçında kale arkaları ve maraton tribününde yer alan taraftarlar Galatasaray karşılaşmasına giremeyecekler.

PFDK kararı şöyle; "ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, 23.10.2015 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KALE ARKASI DAĞ, KALE ARKASI DENİZ VE MARATON tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine"

TARAFTAR GRUBU: "TFF İSTİFA"

Öte yandan yaşanan bu gelişmenin ardından Çaykur Rizespor taraftar grupları içinde yer alan Forza Rizespor Grubu TFF'yi istifa kampanyası başlattı.

"TFF İstifa" şeklinde açıklama yapan taraftar grubu; "Dünyanın hiçbir yerinde bir maçta 3 tribüne ceza verilmemiştir. Yapılanlar artık bardağın suyunu taşırdı. Rize şehri ile derdi olanlar şimdi bunu iyi okuyun! Er ya da geç bunun hesabını soracağız. Çaykur Rizespor'un hakkını kimseye yedirmeyiz." ifadelerine yer verdi.

çaykur çaykur rizespor galatasaray rizespor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!