Advert
Advert
Advert

Rizeli Teknik Adam Hasan Vezir Cizrespor’da

Son olarak Ofspor ile çalışan Rizeli teknik adam Hasan Vezir, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Cizrespor ile anlaştı.

Rizeli Teknik Adam Hasan Vezir Cizrespor’da
Rizeli Teknik Adam Hasan Vezir Cizrespor’da admin

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Cizrespor'da, ligde alınan kötü sonuçların ardından görevine son verilen Teknik Direktör Yahya Ünal’dan boşalan Teknik direktörlüğe Rizeli Hasan Vezir getirildi.

Cizrespor Kulübü Başkan Yardımcısı Halit Ürük, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi takımlarda top koşturan ve 14 kez milli forma giyen Hasan Vezir’in futbolculuğunun yanında teknik direktörlükte de başarılı olduğunu söyledi.

Ürük, Cizrespor’un son dönemde almış olduğu kötü sonuçlardan dolayı, Yahya Ünal ile yolları ayırmak zorunda kaldıklarını söyledi. Teknik Direktörlük konusunda Hasan Vezir ile anlaştıklarını belirten Ürük, Yahya Ünal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

HASAN VEZİR İLÇEYE GELDİ

Teknik Direktör Hasan Vezir, uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na geldi. Vezir’i Cizre Kulüp Başkan Yardımcısı Halit Ürük ve kulüp yöneticileri karşıladı. Havalimanından dinleneceği otele geçen Vezir, Cizrespor’a çok zor bir dönemde Teknik Direktörlük yapacak olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Aktif futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe 2000 yılında Kardemir Karabükspor’da başlayan Hasan Vezir, sırasıyla Çorluspor, Kasımpaşa, Pazarspor, Kastamonuspor, Maltepespor, Çaykur Rizespor, Ofspor, Elazığ Belediyespor, Çıksanlıspor kulüplerinde görev yapmıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!